Over mij

Mijn naam is Marjolein Tops. Ik ben opgeleid als Dans- en Bewegingstherapeut en sinds 2001 werkzaam binnen de Geestelijke Gezondheidszorg met jeugd en volwassenen. Sinds 2016 werk ik volledig in mijn praktijk Quimovenda Danstherapie in Tilburg. Dans- en Bewegingstherapie blijft voor mij de grootste inspiratiebron, door een vooropleiding systeemtherapie, het werken met poppetjes op tafel en allerlei bijscholingen heb ik mij verdiept in het werken met ouder en kind in danstherapie. Daarnaast maak ik in mijn werk veel gebruik van de Bartenieff Fundamentals. Dit zijn bewegingsoefeningen die de verbinding met je lichaam en met jezelf versterken. In 2017 heb ik de master Zorgethiek en Beleid afgerond, waarin ik mij met name heb gericht op de verbinding tussen ethiek en de organisatie van zorg. Benieuwd? Kijk hier of hier eens.

Voor mij zijn betrokkenheid, oprechtheid en humor belangrijke waarden in het contact met mensen. Ik geniet er enorm van om met mensen mee te kijken naar waar hun krachten en mogelijkheden liggen en om te zien hoe ze dingen ontdekken en zichzelf verrassen. Zelf hou ik van dansen, buiten zijn, muziek, yoga, bloemen, stil zijn, eten, met anderen zijn, de hort op gaan en niets doen.

ERVARINGEN MET

Het contact met Marjolein voelde snel heel vertrouwd. Haar directe manier van vragen stellen, haar onbevooroordeelde houding en haar humor spraken mij erg aan. Ik vond haar heel kundig.

Heel prettig en aangenaam. Ik heb me erg veilig gevoeld en voelde me alsof ik mezelf kon laten zien.

Fantastische vrouw. Kon goed omgaan met mijn vage manier van uitdrukken. En heeft een groot inzichtsvermogen in haar clienten.

Ik vind Marjolein een vriendelijke, empathische vrouw die geen genoegen neemt met sociaal wenselijke antwoorden.

Lieve, rustige dame waar ik me toch wel makkelijk bij voelde.

Heel prettig in de omgang, betrokken en creatief.