TARIEVEN THERAPIE

Individueel: 70 euro p/sessie
Systeem: 80 euro p/sessie
Verslag: 45 euro p/verslag
Informatie gesprek telefonisch: gratis

Belt u uw afspraak binnen 24 u af, dan wordt 40 euro in rekening gebracht.
Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.
(zie algemene voorwaarden)

VERGOEDINGEN THERAPIE

Aanvullende verzekering
Quimovenda is geregistreerd bij beroepsverenigingen FVB en NFG. Deze registraties zijn een kwaliteitskeurmerk, daarbij geven de registraties recht op een gedeeltelijke vergoeding van de therapie vanuit de aanvullende verzekering. Vaak komt een kleiner gedeelte dan nog voor eigen rekening, er wordt daarentegen geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico. In onderstaande link vindt u de vergoedingen per verzekeraar. Ik voldoe tevens aan de MBK eisen volgens de Plato eindtermen.

2020: Overzicht vergoeding Vaktherapie aanvullende verzekering

Aan bovenstaand overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Voor specifieke informatie over uw situatie kunt u contact opnemen met uw verzekeraar.

Gemeente Jeugdwet
Quimovenda is een gecontracteerde zorgverlener in regio Hart van Brabant, waardoor zorg voor jeugd tot 18 jaar geheel wordt vergoed. Daarvoor is wel een doorverwijzing nodig van uw huisarts, een gecertificeerde instelling of van een toegangsteam. Op de site van Gemeente Tilburg vindt u de juiste informatie. Tot de Regio Hart van Brabant behoren de gemeenten Dongen, Gilze-Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Waalwijk.

Samenwerking
Doordat Quimovenda met verschillende praktijk en instellingen een samenwerkingsovereenkomst heeft, is het mogelijk om uw behandeling bij Quimovenda vergoed te krijgen. Dit geldt enkel wanneer u ook bij de desbetreffende praktijk of instelling behandelcontacten heeft. Er is een samenwerkingsverband met: GGZ Breburg, Mentaal Beter, BuroT3, BabyBlij, De Opgroeipraktijk, LAS Psychologie, Leger des Heils, AMO opvang en begeleiding. Voor meer informatie over de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn kunt u contact opnemen met Quimovenda of met uw huidige behandelaar.

AFZEGGEN

Indien u niet naar uw afspraak kunt komen, dient u minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Dit kunt u doen via email: info@quimovenda.nl of telefoon: 06-42735545. Afzeggen binnen 24 uur voor uw afspraak of zonder afzegging niet op afspraak aanwezig, dan wordt 40 euro in rekening gebracht.